Hemstädning

Städning i hemmet är en av de många vardagssysslorna som ofta hamnar långt ner på prioriteringslistan.

Om du som många andra har ett jäktigt liv med mycket att göra kan det vara svårt att hålla bostaden så ren och fräsch som du skulle vilja.

Eller kanske du helt enkelt tycker att det är vansinnigt tråkigt att städa. Det är du garanterat inte ensam om!

Som tur är tycker vi att det är jättekul att städa och har många års erfarenhet av hemstädning i Malmö där vi får hus och lägenheter att bli skinande fina.

Ett rent hem ger en helt annan energi åt dem som bor där och gör livet så mycket enklare.

Med våra bra priser och proffsiga service kan du se fram emot en trivsammare bostad och spara massor av tid och energi åt annat.

Låt proffsen göra jobbet

När du anlitar hemstädning i Malmö får du hem duktiga och noggranna städare som vet vad det handlar om.

Städning är en konstart i sig och alla hem har utmaningar av olika sort, exempelvis svåråtkomliga vrår eller stora ytor.

Vi har både utrustningen och kunskapen att göra hemmet fritt från damm och smuts och genom att anlita vår städfirma kommer du få en mycket hög standard på ditt hems renlighet.

Stor villa eller liten lya – vi antar alla utmaningar!

Spara på tid

Som alla vet är tid pengar, och medan vi ger ditt hem en rejäl genomkörare sparar du in på massor av tid som du kan lägga på det du tycker är viktigt.

En pålitlig städservice är guld värd, och med regelbundna besök slipper du tänka på saker som att dammsuga, moppa, damma och putsa fönster.

Allt det där sköter vi medan du jobbar, pluggar, tränar eller bara kopplar av. Som sagt, det finns mycket annat du kan ägna din värdefulla tid åt.

För hälsan och miljön

Ett rent hem är A och O för din personliga hygien och hälsa och om du är allergiker är det extra viktigt. Vi använder oss av miljövänliga medel när vi städar som är skonsamma för alla som bor i ditt hem.

Genom att anlita hemstädning i Malmö sparar du också på ryggen och axlarna, då det kan vara nog så tungt att städa ordentligt.

En fräsch hemmamiljö har också en avstressande effekt, vilket gör städningen vital på många nivåer. Lämna därför städningen åt proffsen och njut av din rena bostad.

Vanliga frågor med svar

Hur funkar rut-avdraget?

Du kan läsa mer om rut-avdraget här! Men i korta drag så betalar du som kund halva priset till företaget och resten står staten för.

Vad kostar hemstädning?

Hemstädning kan kosta allt mellan 500 och 1000kr i timmen. Detta är dock innan rutavdraget. Som kund betalar du endast halva priset. Tex om du anlitar en firma som tar 600kr i timmen så betalar du endast 300kr i timmen.

Vad ingår i hemstädning?

Tomma ytor, dammtorkining med mera. Som kund kommer du själv överens med städfirman vad du vill ska ingå i de timmar du köper.